[O2] Wąż ciśnieniowy (Dziurka)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • vendetta
    Classic
    • 2008
    • 28

Zamieszczone przez autorus
    Sorento jest na ramie, santa fe nie wiem.
    Santa Fe na pewno nie jest
    Octavia 1.9 TDI Elegance...mrau..
  • usiu06
    Ambiente
    • 2007
    • 106

Witam wszystkIch ostatnio zauważyłem,(przy zmianie oleju dziurke w wielkosci małego palca w wężu ciśnieniowym,tak mi sie wydaje że fachowo tak się to nazywa.Nr był na nim taki(1KO145834G<AEM> z prgogramu etos sprawdziłem i wychodzi że wąż ciśnieniowy w tym wężu było troche oleju i na silniku pewnie ciekło przez to bo tam idzie olej pewnie pod ciśnieniem.Teraz jeśli wiecie bo dziurke zakleiłem tasmą taką śrebrną ponoc nie pusci,(powiedział mechanik) w co wątpie nie wiem czy z tym mam jezdzic czy lepiej kupic nowy.I ile taka przyjemnośc i gdzie we Wrocławiu to dostane w przystepnej cenie a może ktoś posiada to odkupie
    OctaviaII-160km-320Nm+DSG+Cobra75WX-ST+President(Kentucky)

Komentarz

• Geralt
      Rider
      S_OCP Member
      • 2007
      • 589

usiu06, na twoim miejscu bym sie nie zastanawial tylko kupil nowy - napisz do aso - adres email znajdziesz na stronie www.skoda.pl sprawdz rowniez np. na www.skodaczesci.pl jelsi ine maja tez napisz maila - bedziesz mial porownanie. Na twoim miejscu kupilbym nowe - przewody maja to do siebie ze lubia z wiekeim parciec.
      pozdrawiam
      Adam W.

Komentarz

• usiu06
        Ambiente
        • 2007
        • 106

Własnie poszukuje intensywnie,myslałem że takie rzeczy dostane w serwisie skody od ręki a tu :shock:

[ Dodano: Sro 06 Lut, 08 15:10 ]
        juz zrobione
        OctaviaII-160km-320Nm+DSG+Cobra75WX-ST+President(Kentucky)

Komentarz

Pracuję...